Skoči na sadržaj

O nama

Dezinsekcioni stručni tretmani moljaca u ormanima,kuhinji,tepihu,parketu.Sertifikovano radno osoblje sa preko 12+ godina radnog iskustva.Radimo grad Beograd,grad Novi Sad,Vojvodina i ostala mesta u Srbiji.Tržišne cene,starije edukovano selektovano radno osoblje sastavljeno od biologa,ddd tehnologa i sanitarnih inženjera uz izdavanje garantnog lista i preko 7000+ Klijenata dovoljan su razlog da nam poklonite poverenje.

Deratizacija,dezinsekcija,ddd čišćenje stanova od garderobnih i kuhinjskih moljaca u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini.Stručne konsultacije na licu mesta od strane iskusnih biologa,ddd tehnologa i sanitarnih inženjera.Tržisne cene.Garancija i računa.

O nama

Sajt Moljci.com namenjen prezentaciji naših usluga dezinsekcije i regulacije moljaca u ormanima,kuhinji i garderobi u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala Moljci.com 061-309-23-36   Deratizacija,dezinsekcija,ddd čišćenje stanova od garderobnih i kuhinjskih moljaca u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini.Stručne konsultacije na licu mesta od strane iskusnih biologa,ddd tehnologa i sanitarnih inženjera.Tržisne… Pročitaj više »O nama

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! css.php

Pin It on Pinterest

Call Now Button